گوشت

یک دکترای فیزیولوژی ورزشی گفت: میزان مصرف پروتئین توسط ورزشکاران به حجم و شدت تمرین بستگی دارد.

وحید ولی‎پور در گفت‎وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه لرستان، درباره تغذیه ورزشکاران و مواد غذایی مورد نیاز آنها افزود: اگر تغذیه ورزشکاران مناسب باشد هیچ نیازی به مکمل‎های غذایی نخواهند داشت و عملکرد آنها در انجام فعالیت‎های ورزشی بهتر خواهد شد.

وی بیان کرد: حجم تمرین و شدت آن در میزان مصرف مواد غذایی و به خصوص پروتئین‎ها موثر است؛ مصرف پروتئین‎ها در دوره خاصی از انجام تمرینات ورزشی به تقویت ورزشکار و بالا بردن عملکرد وی کمک می‎کند.

این عضو هیات علمی دانشگاه لرستان اظهار کرد: ورزشکارانی که ضعف تغذیه دارند و در شرایط خاص هستند باید از پروتئین‎ها و مکمل‎های اسید آمینه‎ای استفاده کنند. در شرایط فشار تمرینی بهتر است که ورزشکاران از مواد غذایی دارای پروتئین و اسید آمینه استفاده کنند تا بدنشان دچار مشکل نشود.

ولی‎پور خاطرنشان کرد: گوشت، حبوبات، غلات و… مواد غذایی مفیدی برای ورزشکاران هستند؛ مصرف گوشت به خاطر تولید کراتین و اسید آمینه در بدن بسیار برای ورزشکار اهمیت دارد. البته میزان مصرف گوشت قرمز باید به اندازه باشد ولی به هر حال باید روزانه آن را مصرف کرد.

دیدگاه خود را ثبت کنید